tisdag, februari 23

Beslut ångest





Trodde verkligen att jag hade hittat MIN klänning. Men när jag tittar runt på nätet (farligt, farligt) så ser man andra superfina klänningar. Nu har jag tre stycken att välja mellan. Så nu ber jag er om hjälp. Vilken är finast??


5 kommentarer:

  1. Okey.. skall vara tokärlig. Alla klänningar är fina: Den första till vänster ser mest ut som en "drottningklänning" för fina högtider än för bröllop. Det i mitten är oxå vacker men väldigt, väldigt vintrig + att jag inte gillar motivet där fram vid knäna. Jag tycker att den till höger, som du varit kär i från början - är din klänning! Alla är som sagt otroligt vackra... men den till höger ser verkligen ut som en brudklänning!

    SvaraRadera
  2. Den till höger tycker jag bäst om, kan ju ta och berätta då efter att själv ganska nyligen varit i brudklänningsdjungeln och provat en massa finfina klänningar att en sådan med lite drapering i midjan är helt klart snällast mot figuren. Den är supervacker!! kram

    SvaraRadera
  3. Den till vänster är jättefin men passar bättre på vintern tror jag, den till höger tycker jag du ska ha, sååå fin!

    SvaraRadera
  4. Eller hur! Förstår inte dom kvinnorna som förbjuder sina män att använda leksaker eller ens onanera själva... medan dom själv har lådan full!

    Jag gillar den första väldigt mycket och hade velat ha den själv på mitt bröllop så jag röstat på den =)

    SvaraRadera
  5. Den åt höger...

    SvaraRadera