onsdag, oktober 29

Operationen

Ja allt har gått bra med Alvins operation. Mandlarna va inte så stora men polypen där imot va rätt stor. Så förhoppnings vis så ska de väl bli bra med öronen nu oxå, samt att han ska få lättare och andas och där med kanske börja prata lite mer än vad han gör idag.

Trodde att de skulle vara läskigare än de va att se honom sövas. Men han va så jäkla go innan när han hade fått lite lugnande. Låg i sängen och bara skrattade åt allt. Sen när de satte kanylen i handen på honom så han kunde få dropp, så låg han och tittade på va de gjorde och helt plötsligt så säger han WOW!
Så de va tydligen rätt så coolt att få en sån.

Men nu är vi ju som sagt hemma och han springer omkring och leker som inget har hänt. Går på smärtstillande och ska göra de i ungefär 10 dagar.

Imon bär de av till Ullared för lite julklapps shopping. Leksaker är ju billigare där nere och vi har ju en del att köpa till.

2 kommentarer:

  1. hej...jo... fick veta förra veckan. det sitter info på dörren och man har fått med en lapp hem också. som hänger vid deras krokar. det går aldelets utmärkt att komma och låta Alvin ta kort även om han inte går på fredagar. dock så får inte föräldrar vara med under tiden de tar kort! Kram

    SvaraRadera
  2. sicken tur att Alvin e en sån cool kille som klarar av detta med sjukhus lite bättre än sin mamma...=) undra var han har fått det modet från... inte sin pappa iaf.....

    SvaraRadera